Himmelskt på Himmelsby spa

Min goda vän Yvonne och jag är på spa i Himmelsby och det är faktiskt himmelskt. Jag har varit här flera gånger tidigare men idag blev jag överraskad. Jag visste sen tidigare att de håller på att bygga ut och renovera och nu är mycket klart. Det är så fint här. Det har varit bra tidigare också men nu är det en helt annan klass. Vi började med kakbuffé kl 14.30 och det var ett dignande bord med semlor och en massa andra läckerheter.

Efter fikat checkade vi in på rummet och begav oss sen iväg till spaet. Det finns mycket att välja på: romersk simball med 20 meters-bassäng, sköna soffor där man kan ligga och läsa eller bara slappa, varma och kalla källor, bubbelpool, infrabastu där man får sitta max 30 min. Den är riktigt bra för hälsan. När man sitter där förbränner man lika många kalorier som när man är ute och joggar, 600 kalorier på 30 min stod det på en skylt. Så härligt att kunna sitta där och förbränna kalorier medan man pratar! Man boostar också immunförsvaret när man sitter där och kroppen renas, ja, det blir som en detoxbehandling. Muskelverk lindras och fler hälsobringande effekter uppnås. Det finns kallbad, turkisk bastu m.m. Vi hade också två behandligar: fiskpedikyr och torr vattenmassage.

Vi avslutade dagen med en fyrarätters middag som var fantastiskt god. Här har vi det bra.

Vill du läsa mer om Himmelsby Spa & Konferens så här du en länk här: https://himmelsbyspa.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s