Det livsbejakande Västra torget

Jag vaknade ganska tidigt och åkte in till Västra torget. Varje gång jag kommer in till torget på lördagsförmiddagen blir jag påmind om hur roligt det är att vara där och att jag egentligen borde åka in oftare på lördagar. Det är verkligen livsbejakande. Jag möter glada människor och det finns massor av bra grejer att köpa: blommor, kläder, vykort, mat m.m. Jag såg direkt en sommarklänning jag gillade. Jag fick låna med den in i Pingstkyrkan för att prova den men upptäckte tyvärr att den var för liten. Mitt mål var att köpa penséer och andra blommor att plantera ut och det fullföljde jag. Jag åkte också till Plantagen och några andra butiker vilket ledde till att jag köpte en tulpanpelargon och en doftros. Doftrosen ska jag plantera ut i en kruka när den blommat klart här inne.

Min goda vän Monica kom in till stan och vi lunchade på Pescadores. Jag åt pasta med skaldjur. Gott och trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s