Satt fröer av olika slag

Nu har jag satt fröer av olika slag. Idag blev det malabarspenat (torkade och sparade frön från förra årets malabarspenat), luktärter, dahlia, rosenskära, tomater (färska frön från pärltomater) och klockchilli (Jamaican Bell). Det blir spännande att se vad som kommer upp…ja, om något kommer upp. 😂😅🤣 Fortsättning följer.

Några av mina pelargoner från förra året hade överlevt så jag har också klippt ner och planterat om dem. Jag är tveksam till om vissa av dem lever men jag testar. Funkar det så funkar det. Jag borde nog ha vattnat dem lite mer under vintern där de stått i mörker i förrådet. Vissa slängde jag direkt. Jag får köpa en del nya framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s