Trons fågel sjunger även innan gryningen

Tron är den fågel som känner ljuset och sjunger medan gryningen ännu är mörk.

Detta kort fick jag på Påskafton när jag var på fest. Värdinnorna hade lagt ett kort vid varje plats och vid detta kort satt jag. Jag har placerat det på min sänggavel för att påminna mig om detta budskap både morgon och kväll.

Ibland är det mörkt i våra liv men vi gör klokt i att försöka sjunga ändå. Vi får sjunga och försöka se fram emot vad som komma skall. En dag blir det bättre och livet här och nu känns bättre när vi ser det från den ljusa sidan även om det är mörkt ibland.

Jag brukar tänka att någonting bättre redan är på väg…även om jag inte ser det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s