Grillkväll hos goda grannar

Mina goda grannar Eivor och Thomas bjöd in mig på kvällsmat. De grillade egengjorda hamburgare och hade en massa goda tillbehör. Allt var jättegott. Sen blev det kaffe och Toblerone. Vi hade några trevliga timmar där vi pratade om allt mellan himmel och jord och delade livet.

Det är roligt att komma hem till grannarna eftersom våra hus såg likadana ut från första början och alla sen har utformat sina hem på olika sätt. Thomas är skicklig på att fixa och greja så de har många finesser i sitt hem och Eivor är en vän av ordning så allt är strukturerat och snyggt. Jag har tittat in där någon gång tidigare men ikväll blev det en ordentlig husesyn. Det var inspirerande. Man kan hämta tips hos andra. Bäst ändå var det goda samtalet. Det är skönt med goda grannar där man kan knacka på om man vill byta några ord. Jag vet också att jag kan få praktisk hjälp om jag behöver det vilket känns tryggt. Vi människor behöver varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s