Älskade Scandic Segevång

Jag har speciella känslor för Scandic Segevång i Malmö. Det var här jag gick min utbildning till reseledare för några år sen. Det var fantastiska, spännande och lärorika dagar. Jag mötte många trevliga, intressanta och kompetenta människor. Glädjen visste inga gränser när jag senare blev antagen som reseledare och fick åka ner hit för fortbildning.

Nu har det gått några år och jag älskar att komma tillbaka hit. Här hålls Scandoramas kick-offer och här sover vi ofta i samband med resorna.

Goda minnen bär man med sig som en skatt i hjärtat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s