Hemma på Scandic Segevång

Idag, dag nr 7 av vår resa, tog vi oss från Bochum i Ruhrområdet till Öresundsterminalen i Malmö. Vi hade en kafferast på förmiddagen då vi dukade upp busscaféet. Vi stannade för lunch i Scharbeutz och åkte sen vidare till Puttgarden. Innan dess hade vi gjort ett stopp för gränshandel i Fehmarn. När vi kom till Malmö släppte vi av en del gäster på Stortorget och de övriga åkte med till Öresundsterminalen. Där väntade anslutningsbussar och där finns parkering för dem som kör med egen bil. Själv körde jag till Scandic Segevång där jag sover inatt. Nu har jag ätit en god buffé och somnar säkert sött. Jag gillar verkligen detta hotell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s