Het kyckling, tårta, kakor och andlig spis gjorde min dag

Kycklingfiléer? Nej, nej…här lagas det från grunden. 😃 Jag gör faster Evys recept på Het Kyckling. Så klart använder jag ofta kycklingfiléer men köttet blir godare när man kokar en hel kyckling, speciellt om den är färsk, tycker jag. Det är roligt med gamla recept som påminner om underbara släktingar och vänner som inte längre finns ibland oss. ❤️💛💚

Imorgon kväll får jag gäster så jag har pysslat i köket med matlagning och bakning. Det är härligt att fixa i köket och samtidigt lyssna på nyheter, predikan och musik. Jag har blivit så upplyft. Jag lyssnade bl a på en kort predikan av Linda Bergling. Den var såååå bra. Den var verkligen mitt i prick. Vi ska inte oroa oss för morgondagen. Det är bättre att vi överlämnar våra liv till Gud så kommer han att ha omsorg om oss. Jag tycker det är en bra devis. Det är faktiskt så jag försöker leva. Gud kommer alltid att förse oss på något sätt. Att oroa sig är tokigt. Det blir verkligen inte bättre av det. Predikan var så bra att jag lyssnade på den tre gånger. Jag ville verkligen pränta in allt hon sa i min hjärna för det var riktig livskunskap. Var dags motto: Gör det bästa av denna dag och överlämna dig till Gud.

Jag lägger in lite bilder från tillagningen av den heta kycklinggrytan och även receptet ifall du vill göra den. Jag tycker den är riktigt god. Jag serverade den på mitt 40-årskalas …och det är ju inte så länge sen…fniss, fniss! 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s