Överlåt framtiden åt Guds beskydd

Överlåt det förflutna åt Guds barmhärtighet, nuet åt Guds kärlek och framtiden åt Guds beskydd. Augustinus

På Bokmässan köpte jag några små anteckningsblock för att ge bort till vänner som behöver detta ljuvliga budskap. Idag när jag tog fram dem insåg jag att budskapet i högsta grad gäller mig själv. Det är så lätt att fundera på olika händelser man varit med om och även hur framtiden kommer att se ut. Nuet är det enda vi har och det är nu vi lever. Så skönt att, precis som det står på boken, få överlåta det förflutna åt Guds barmhärtighet, nuet åt Guds kärlek och framtiden åt Guds beskydd. Vänner, låt oss ta vara på dagen idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s