Försök glömma det som gjort dig ledsen

Jag tycker detta stämmer så bra: Ett av de lättaste sätten att förbli lycklig på är att glömma de saker som gjorde dig ledsen.

När man utsätts för saker som sårar och gör ont i själen kan det gripa sig fast i sinne och minne. Jag har lärt mig under årens lopp att det bästa är att säga ifrån direkt när man utsätts för saker som inte är rätt. Om man bara lider i det tysta och inget säger kan det ge sår i själen som finns kvar resten av livet och även leda till bitterhet. Har man sagt ifrån på ett tydligt och hyfsat sätt får man sen försöka gå vidare. Att gå och älta gamla oförrätter eller saker man blivit skadad av leder inte till något gott. Gör som det står i denna text. Släpp det som gjorde dig ledsen och gå vidare. Kom också ihåg att livet är sådd och skörd. Ingen kommer undan. Har någon gjort dig illa så får den personen sin skörd. Om du lämnar gamla oförrätter och går vidare med glatt sinne får du skörd på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s