På plats i vårt efterlängtade Madeira

Idag kl 01.25 ringde klockan och jag steg upp glad i hågen. Min goda vän Yvonne och jag har sen i februari, då vi bokade vår Madeiraresa, sett fram emot denna dag, den 19 oktober. Jag hämtade Yvonne och så bar det iväg till Landvetter för att checka in kl 04.00.

Nu är vi på plats och slappar vid poolen. Det är helt underbart och jag njuter i fulla drag. Hittills är allt över förväntan. Ikväll äter vi middag kl 18.00 på hotellet och det sägs bli en god buffé. Vi ser fram emot en härlig vecka med många trevliga utflykter.

Vi har en ljuvlig utsikt från balkongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s