Gud är Hoppets Gud

Bara hos Gud finner jag ro. Från honom kommer mitt hopp. Ps.62:6

Detta vackra kort ligger i en liten ask från Bornelings. Det finns 60 kort i asken och varje kort har en tänkvärd text. Jag delar ett kort lite då och då här i bloggen. Just nu har jag asken stående på köksbordet. Jag gillar att läsa små tänkvärda ord och texter.

Gud är verkligen källan till frid och glädje i mitt liv. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan min tro på Gud. Jag har så mycket att säga och skriva om detta men nöjer mig med att dela bilden idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s