Min älskade kör övade julsånger ikväll

Ikväll har vi börjat öva julsånger med kören och det var så roligt. Det var många gamla kända sånger men även ett par som jag inte hört tidigare. Jag mår så bra av detta och njuter verkligen av att få vara med och sjunga. Jag har haft ett uppehåll från körverksamhet ett antal år men gick i augusti med i kören Vätterton. Helt rätt! Nu övar vi inför två olika framträdanden i Advent: Den Sjungande Julgranen på 1:a Advent i Jönköping City och julkonsert i Gräshagskyrkan den 14 december. Välkommen att lyssna om du har möjlighet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s