Små, små ord af kärlek…

Jag hittade ett par gamla broderade bonader när jag rensade skåpen. Denna fick jag för länge sen av min mormors goda kusin Elsa. Hon bodde i Mönsterås och var frälsningssoldat. Jag har många fina minnen av Elsa. Hon var bra på att sjunga. Vi stämde ofta upp i tvåstämmig sång och hon sjöng altstämman så vackert. Som vi ser här var hon också duktig på att brodera.

Små, små ord af kärlek sagda hvarje dag, sprida öfver hemmet solsken och behag.

Det var verkligen med glädje i hjärtat jag satte upp denna bonad idag. Jag satte den över tv:n så att den som slår sig ner för att se ett program också ska få detta viktiga budskap inpräntat i själ och sinne.

Att visa kärlek genom att säga små kärleksfulla ord är viktigt både i våra hem och i vårt samhälle. Låt oss hjälpas åt att göra vad vi kan för att sprida kärlek där vi går fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s