Firande av mamma med Hans och Anita

I eftermiddag har vi firat Mamma 90 år tillsammans med min bror Hans och svägerska Anita. De bor i Västerås men kom hem till Nybro igår kväll. Även denna dag bjöd på ett underbart väder så vi kunde sitta ute i trädgården och äta, umgås och njuta av livet.

Det är så ljuvligt ute nu när träden har slagit ut och äppelträden står i blom. Härliga tid! Jag passade på att fotografera mamma med alla blommor. Så många vackra blomster! Varje blomma är vacker på sitt sätt. Nu går vi bara och tittar och njuter av allt det vackra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s