Lördagskväll hos Britt-Marie och John-Yngve

Under dessa dagar då jag varit hemma och firat mammas 90-årsdag har jag sovit hos mina goda vänner B-M och Jonne. Eftersom coronaviruset härjar tänkte jag det var bäst att inte vara så mycket inne hos mamma för att undvika att hon skulle få ev smitta. Nu har jag ändå varit väldigt mycket inomhus också för hon behövde verkligen hjälp med lite av varje. Det är 11 veckor sen jag var hemma sist och det är alldeles för länge men jag har inte vågat p.g.a. coronaviruset. Jag har helt enkelt velat skydda mamma.

Nu har jag haft en jättetrevlig lördagskväll hos B-M och Jonne. Jag blev bjuden på en underbar sallad med räkor och annat gott. Vi avnjöt detta i kvällssolen på deras härliga altan. Sen blev det kaffe och glassbåt inomhus. Efter det följde ett långt bad i den underbara jacuzzin. Det blev mycket prat och skratt.

Jag är så tacksam för min nära vänner som jag kan dela livet med. Det är guld värt. Den mänskliga gemenskapen är det viktigaste! Vad vore jag utan den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s