Te och rostade mackor inleder ledigheten

Idag har jag arbetat hemifrån hela dagen. Det är skönt att sitta hemma och arbeta men det var en intensiv dag med mycket arbete. Annonser som skulle bli klara och upp senast kl 12.00 eftersom det kommer fyra lediga dagar. Det lyckades, puh! Så blev det många telefonsamtal, offerter som skulle skickas, bokningar som gjordes m.m. Det var en jättebra dag men jag var trött när jag lade ihop arbetet kl 17.00. Jag njöt av att veta att fyra dagars ledighet väntar. Imorgon är det Kristi Himmelsfärdsdag.

Jag fixade te och rostade mackor och satte mig på balkongen i solskenet. Där blev jag kvar i tre timmar. Det var helt underbart. Jag halvlåg i stolen och bara njöt av den härliga vårkvällen. Jag passade också på att prata lite i telefon. Mot slutet gick jag in och hämtade en gosig filt som jag svepte in mig i. Detta är livskvalitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s