Förflytta berg genom lovprisning

Detta härliga budskap läser jag idag i min andaktsbok Daglig kraft.

Lovprisandets väg, Jag skall nu lära eder sättet – mitt sätt – att förflytta berg. Vägen som leder dit, är lovprisandets väg. När olyckor och svårigheter ansätter eder, tänk då på allt det ni har att vara tacksamma för; och prisa och lova Gud. Säg hela tiden ”tack”. Ty det är detta som kan förflytta berg – ett tacksamt hjärta, som prisar och lovar Gud.

Detta är verkligen ett bra tips på hur man får missmod att vända till hopp, tillförsikt och glädje. Vi får fokusera på det vi har att vara tacksamma för och tacka för det. Vi får säga ”tack” hela tiden. Då händer något inom oss. Ett tacksamt hjärta, som prisar och lovar Gud, kan förflytta berg.

Har du inte prövat än så sätt igång! Gud välsigne dig min vän!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s