En välsignad söndag i Föreberg och Applehult

Idag har min goda vän Susanna predikat på friluftsgudstjänsten i Föreberg. Yvonne och jag hade förmånen att vara med och sjunga. Det var också en mycket fin barnvälsignelse av en go’ liten flicka. Var och en avnjöt medhavd fika och det blev tid för samtal med människor jag inte träffar så ofta. Jättetrevligt. Det är verkligen en välsignelse att kunna fira gudstjänst på detta sätt mitt i coronatid.

Sen var vi hembjudna till vår gode vän Ingvar i Applehult som förberett en alldeles fantastisk söndagsmiddag. Det är verkligen något jag uppskattar, när en god vän hör av sig och inbjuder till gemenskap och mat. Finns det något bättre? Att få träffas och samtala över en god måltid, det är så härligt. Det blev mycket prat och många glada skratt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s