En ny frysbox är på plats i hemmet

Oh, vad jag blev glad att det fanns en frysbox i lämplig storlek att köpa i Vetlanda. Denna varma sommardag åkte jag alltså glad i hågen till Vetlanda för att hämta den. Jag installerade den direkt i förrådet nere och gladdes verkligen.

Sen åkte jag ut i skogen. Jag njöt av att få ge mig ut i skogen och krypa fram bland de dignande blåbärstuvorna. Detta är helt fantastiskt. Jag har aldrig varit med om något liknande. Det tog ungefär 2 timmar och 15 minuter att repa ihop två 10-litershinkar.

När jag kom hem och hade rensat så mycket jag hann innan mörkret föll på började jag styckfrysa blåbären. Min make har önskat blåbärssylt så jag gjorde det. Jag tror inte jag gjort blåbärssylt någon gång tidigare. Så enkelt och så roligt! Det blev fyra burkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s