Den ödmjuke lyssnar till råd

Dagens ord i min kalender Tankar om Livet lyder som följer:

Den ödmjuke har alla andras råd och vishet att ta hjälp av. Den stolte har bara sina egna.

Så är det! Den som är vis lyssnar till råd. Jag delar gärna vardagsproblem med människor jag träffar för jag har erfarit att det ofta finns någon som har varit med om liknande problem som jag har och kan ge tips och råd. För mig är det jätteviktigt att fråga andra för att få goda råd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s