Ropa till Gud om hjälp

Min kalender Tankar om Livet ger oss idag följande budskap:

När du känner dig vilsen och kastas hit och dit på livets hav, så ropa till Gud om hjälp. Han kan hjälpa dig genom stormen, eller till och med stilla vågorna för din skull. Så mäktig är han och så högt älskar han dig.

Att ropa till Gud om hjälp är ibland det enda vi kan göra. När jag har gjort allt jag kan och känner mig maktlös, vad gör jag då? Jo, jag kastar både mig själv och mina problem på Gud. Själv har jag vid flera tillfällen stått framför de stora speglar jag har i sovrummet och helt enkelt slängt iväg olika grejer på Gud och bett honom ta hand om allt. Det känns tryggt.

Om man får tro vad bibelordet säger så kommer Gud att agera när tiden är inne.

Så säger HERREN: Jag bönhör dig i behaglig tid, och jag hjälper dig på frälsningens dag. (Jesaja 49:8) Detta finns också citerat i 2 Korintierbrevet 6:2

Jag väljer att lita på detta och vill förtrösta på Gud vad som än händer mig på livsresan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s