Mycket mygg i blåbärsskogen

Ikväll gjorde jag första turen till blåbärsskogen denna säsong. Glad i hågen gav jag mig iväg och sällskapet var väldigt trevligt. Förra året var det verkligen överflöd av blåbär och jag hade förväntat mig samma skörd i år.

Det finns ganska mycket blåbär men inte som förra året, inte än i alla fall. Jag blev bortskämd förra året. 😊💙 Tyvärr kunde vi inte vara kvar så länge ikväll för myggen höll på att äta upp oss, inte kul. När jag hade rensat blåbären blev det 4,5 liter. Det räcker i alla fall till 45 frukostar. Jag måste ut och plocka mer någon dag och fylla på förråden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s