Plockat krusbär

Hemma i Slättingebygd, min barndoms by, hade vi gröna krusbär. 💚 Ikväll var jag inbjuden till snälla Gunnel i Hovslätt för att plocka röda/lila krusbär. ❤️ Underbart goda!

Jag läser följande härliga info: Krusbär är väldigt bra vid trög mage eftersom de innehåller mycket fibrer och små hårda kärnor som river med sig gammal skit. Krusbär stärker också immunförsvaret och skyddar mot hjärt- och kärlsjukdomar. De innehåller vitamin A och C, de är rika på magnesium och kalium, innehåller en massa antioxidanter, stärker hårrötterna och ger håret lyster. Fantastiskt! Jag måste nog plocka lite till. 😊 Mycket marmelad och goda efterrätter ska det bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s