Hemma i Sverige igen

Idag serverades frukost kl 06.00 och avfärden från Bochum var kl 07.00. Vi åt lunch på restaurang Pireus i Neustadt. Det är en grekisk restaurang och maten var utsökt. När vi kom fram till Heiligenhafen fanns det tid till att besöka Scandilines Bordershop innan vi tog färjan från Puttgarden till Rödby.

När vi närmade oss Malmö var det dags för alla tacktal. Det verkar som att alla är nöjda med denna resa och själv är jag toppennöjd. Gruppen av resenärer har varit mycket trevliga och positiva. Busschaufför Åsa, guide Joakim och jag har haft enormt roligt. När jag skulle hålla mitt tacktal till Joakim i bussen på färjan när alla resenärer gått upp på däck blev det känslosamt. Först grät jag för resan har betytt så mycket för mig och sen när jag skulle sjunga en tokrolig sång jag diktat så bara skrattade jag så tårarna rann. Det var helt galet. Till slut lyckades jag i alla fall att sjunga sången och Åsa, Joakim och jag fick en rolig stund. Även om det har varit oerhört mycket information att ta in denna vecka så vet jag inte när jag skrattade så här mycket senast! Rena medicinen för kropp och själ! 👍 Tacksam! 🙏🇫🇷❤️💙

När vi åkte över Öresundsbron passade jag på att ta en fin bild på Kristin och Dennis som satt längst fram i bussen denna dag. Jag tycker de är så fina. Kristin är precis som jag uppvuxen i Nybro kommun men bor numera i Växjö med sin familj.

Det har varit en underbar resa och nästa gång det är dags är det jag som är reseledare. Nu ska jag fortsätta att förbereda mig och läsa mer litteratur. Jag tror det kommer att gå bra. Jag längtar redan till Paris och känner mig laddad till tusen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s