Exotiska blommor förgyller vårt hem

I Saluhallen i Funchal köpte jag blommor av en söt liten tant. Det var så smidigt. Jag beställde och betalade vad jag ville ha. Sen levererades allt i en kartong till hotellet kvällen innan hemfärden till Sverige. Jag köpte en heliconia som vi ser här ovan, fem strelitzior (de orangea blommorna) och en protea (den rosa blomman). Jag köpte också tre lökar till Afrikas Lilja och två amaryllislökar. Jag betalade 9 Euro för allt inkl lådan. Till på köpet hade hon skickat med tre extra lökar till Afrikas Lilja. Det var fest när jag packade upp allt här hemma.

Nu har jag ställt blommorna på lite olika ställen här på Tallkullen. Det är så härligt att ha kvar lite Madeira-feeling här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s